GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Campanii

Promotie PORTA DOORS 

E momentul perfect sa renovezi acasa! Promotia Porta Doors include 7 colecÈ›ii de usi, disponibile in 7 culori. Produsele ce fac parte din campania promotionala PORTA DOORS care se desfasoara in perioada 15.02.2021 – 22.04.2021, pot fi vizualizate AICI.

Detaliile referitoare la colectii, modele, finisaje, culori, tipul tocului si reducerea de pret aplicata setului se regasesc in tabelul alaturat:

Produsele ce intra in aceasta campanie promotionala se vor configura doar in normele disponibile in standard, fiind excluse variantele de usi fara falt, usile duble, usile glisante. Nu se includ panourile de ajustare sau alte elemente de toc. Toate modelele colectilor mentionate se pot comanda si cu optiunile disponibile cu cost aditional, excluse fiind optiunea „broasca magnetica”.

Campanie renovare GEBERIT

Este timpul unei schimbari in baie? Geberit iti returneaza o parte din bani. Produsele Geberit participante la campanie pot fi vizualizate AICI.

1 singura schimbare, inseamna 3 avantaje.

Iti doresti o baie mai frumoasa? Sunt mai multe moduri prin care se poate realiza. Incepe cu un nou vas WC de la Geberit. O sa fii uimit de confortul suplimentar pe care ti-l poate aduce o schimbare atat de mica. Iata de ce un vas WC de la Geberit este alegerea potrivita pentru tine:

1. Economisesti timp cu vasele wc usor de curatat

2.  Spalare mai precisa si silentioasa

3. Mai multa prospetime pentru tine. 

Te poti inscrie la campania de cashback incepand cu data de 8 martie 2021 si pana la data de 8 septembrie 2021. Dupa ce te-ai inscris, incepe perioada de 6 luni in care iti poti renova baia cu produsele Geberit participante si poti primi banii. Regulamentul oficial al campaniei poate fi consultat AICI.