GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Despre noi

CONSTAM – construim impreuna

SHOWROOM • DEPOZIT MATERIALE DE CONSTRUCTII  • CONSILIERE SPECIALIZATA

De peste 23 de ani, ne dedicam domeniului materialelor de constructii si amenajarilor interioare.

In toata aceasta perioada, ne-am largit an de an oferta de produse, selectam permanent furnizorii, cautand cel mai bun raport calitate-pret si aducand in acelasi timp ultimele tendinte in materie de design, de la targurile de profil din Spania, Italia sau Germania. Astazi, credem noi, suntem prima alegere pentru orice client din zona judetului Buzau, care demareaza un proiect de constructie rezidential sau public. Showroom-ul si depozitul sunt situate in Aleea Sporturilor, nr. 23, Buzau. Aici veti gasi produse, mostre de materiale dar si ambiente care pot reprezenta o sursa de inspiratie pentru amenajarea optima a spatiului. 

Ne straduim, pe langa o buna selectie de produse, sa oferim clientilor nostri si servicii suplimentare  – consiliere si ofertare personalizate, proiectare 3D, transport la domiciliu, solutii de creditare.

Punem pasiune in tot ceea ce facem si acordam o atentie sporita si celor mai mici detalii.  

Deschiderea unui magazin online a venit ca un pas firesc, intrucat ne dorim sa satisfacem si cerintele clientilor care vor sa isi aleaga produsele din confortul propriei case. Acestea pot fi expediate prin curier, in toata tara.

Misiunea noastra este aceea de a oferi clientilor nostri solutiile ideale pentru proiectele lor, indiferent de bugetul pe care acestia il au la dispozitie, prin acordarea de consiliere personalizata pe intreg parcursul proiectului, pana la finalizare si chiar dupa aceasta, prin garantia si service-ul acordat.  Facem acest lucru pur si simplu pentru ca dorim ca toata lumea sa se intoarca la noi cu incredere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Am apreciat foarte mult ca mereu ati fost disponibili și foarte prompți in a ne oferi suportul pentru a rezolva toate aspectele legate de comanda noastră. Foarte profi și orientați către clienți. Livrarea foarte ok, ne-au anunțat din timp când ajung ca sa fim acolo și marfa a fost livrata in condiții bune, cutiile arătau foarte bine. Sa continuați tot așa :)    
 Diaconu Adelina, Iași

 

Mulțumesc mult! Arată perfect în baia mea. A meritat să aștept. Vă felicit pentru atenția oferită și pentru implicare.
Dulgheru Cristina, București

 

Cu drag voi mai apela!! Felicitări pentru profesionalism și pentru site!! Și mult succes pe viitor, la cât mai multe comenzi!! Voi recomanda cu încredere!!
  Mihaela Boboc, Mărăcineni, Buzău

 

Am beneficiat de serviciile oferite de către dumneavoastră și ceea ce pot să vă spun este Mulțumesc pentru promptitudine, seriozitate,  amabilitate. Foarte rar mi-a fost dat să apelez la serviciile unei societăți necunoscute și să am parte de  de atâta disponibilitate. Felicitări. Recomand cu încredere.
  Poschina Nicoleta Ancuta, Arad