GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Pagina termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

 

Compania care administreaza site-ul https://constamambient.ro, este S.C.Constam Ambient S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J16/1100/2008 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO6597588.

       ► Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul constamambient.ro.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. Constamambient.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor
       ► Constamambient.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software utilizate pentru functionarea site-ului. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate
       ► Constamambient.ro nu isi asuma raspunderea decurgand din transmiterea datelor eronate legate de contact si livrare

Definitii
Site – magazinul online gazduit la adresa web constamambient.ro
Utilizator – reprezinta orice persoana care viziteaza site-ul Constamambient.ro
Client - persoana fizica sau persoana juridica ce efectueaza o comanda pe site-ul Constamambient.ro
Produse si Servicii - orice produs sau serviciu comercializat de catre Constamambient.ro, care urmeaza a fi furnizat clientului
Comanda - document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si client prin care clientul isi exprima intentia de a cumpara anumite produse si servicii si se angajeaza sa faca plata acestora.
Vanzator – S.C.Constam Ambient S.R.L.
Contract – prin contract intelegem o comanda confirmata de catre vanzator, prin care vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze produsele si serviciile iar clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor produse si servicii
Curier – persoana juridica sau fizica care se angajeaza in livrarea bunurilor si servicilor catre client.

Site-ul constamambient.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C.Constam Ambient S.R.L., si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C.Constam Ambient S.R.L , a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

      ► Constam Ambient SRL depune toate eforturile rezonabile pentru a furniza informatii exacte si actualizate pe Site. Cu toate acestea,Constam Ambient SRL  nu acorda garanţii sau declaratii cu privire la acuratetea Site-ului si nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru eventualele erori sau omisiuni din continutul Site-ului.
      ► Site-ul si paginile acestuia reprezinta o prezentare generala produselor puse la dispozitie si distribuite in Romania si nu atrag responsabilitatea societatii. Produsele sunt oferite in forma in care vin de la producatori, si de asemenea, in limita stocului disponibil. Constamambient.ro nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe constamambient.ro au titlu de prezentare. Produsele livrate pot diferi uneori, intr-o oarecare masura de imaginile afisate pe site. Acest aspect poate aparea datorita diferentelor de afisare intre diferite dispozitive ( Desktop, Laptop, Tableta, Telefon) sau din modul de realizare a imaginilor. Constamambient.ro si furnizorii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Garantia si descrierile produselor prezentate in site-ul constamambient.ro, sunt puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarui producator.
     ► Navigarea pe Site-ul nostru se face pe propriul dvs. risc. Nici Constam Ambient SRL  si nici orice alta parte implicată in crearea, producerea sau furnizarea Site-ului nu sunt raspunzătoare pentru orice daune directe, incidentale, subsecvente, indirecte, sau punitive rezultate din accesul la Site sau din utilizarea Site-ului. Fara a se limita la cele prezentate mai sus, tot ceee ce exista pe Site va este furnizat “ca atare”, fara garantii de nici un fel, explicite sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, garantii implicite de vandabilitate, potrivite pentru un scop specific sau neincalcare. In plus, Constam Ambient SRL isi declina orice responsabilitate si raspundere pentru orice daune sau virusi care pot infecta calculatorul dvs. sau alte bunuri din cauza accesului la Site, utilizarii acestuia sau navigarii pe acesta, precum si din cauza descarcarii de materiale, inclusiv date, text, imagini, video sau audio de pe Site, dar fara a se limita la acestea.
     ► Clientul  comanda concomitent produsele care figureaza in magazinul on-line, si raspunde pentru corectutudinea datelor furnizate de el. Adresa de e-mail sau numarul de telefon indicat gresit atrage dupa sine neindeplinirea comenzii, dat fiind faptul ca Vanzatorul nu poate contacta Cumparatorul

Politica de confidentialitate

Constamambient.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.constamambient.ro privind evolutia, sistarea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Politica de vanzare

Pretul. Pe site-ul constamambient.ro pretul este afisat in LEI si contine TVA 19% insa nu include cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Preturile de livrare sunt detaliate pe site. Preturile din magazinul fizic si depozit pot fi diferite fata de cele afisate in site.

    ► Preturile produselor prezentate pe www.constamambient.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila. Cu toate acestea, din momentul in care Vanzatorul a confirmat comanda ferma Clientului, preturile nu mai pot fi schimbate.
    ► Lansarea comenzii are ca efect stabilirea cantitatilor si a sumei de plata pentru produse, generarea documentelor necesare efectuarii platii si totodata verificarea si confirmarea disponibilitatii produselor de catre un consultant. Clientul va fi contactat telefonic sau prin e-mail in cel mai scurt timp si ii va fi prezentata disponibilitatea produselor, pretul si timpul estimativ de livrare comunicat de partenerii transportatori. 
    ►  Dupa plasarea comenzii se verifica tipul si costul de transport iar apoi veti primi o proforma cu pretul final. Aceasta proforma nu reprezinta obligativitate de plata. Proformele au un termen de plata legat de disponibilitatea produselor la depozite, furnizori sau fabrica si termenul de livrare convenit. In cazul depasirii termenului de plata, proforma si comanda se vor anula, existand posibilitatea de reactivare dupa acceptarea noului termen de livrare sau eventuale diferente de pret datorate fluctuatiilor valutare sau tarifelor de transport.
    ►  Preturile nu se vor modifica dupa lansarea comenzii si confirmarea acesteia.
    ► Tarifele pentru transport sunt exact cele comunicate de prestatori, constamambient.ro nu practica adaos comercial pentru transport

    ►  Achizitionarea produselor ce au instructiuni de montaj si/sau garantia specificata in pagina produsului si/sau in sectiunea Instructiuni si Garantii inseamna implicit acceptarea lor.
    ► Pentru produsele care se livreaza pe baza de comanda speciala se solicita plata integrala in avans. Dupa confirmarea telefonica a comenzii se va emite o factura proforma pentru suma de achitat. Vanzatorul va considera comanda lansata in momentul in care clientul va face plata conform facturii proforme primite.

 Modalitati de plata 
    ► Online cu card bancar
In cazul platilor online folosind cardurile bancare, magazinul online nu percepe nici un comision suplimentar Cumparatorului.Tranzactiile se realizeaza exclusiv prin sistemele informatice ale procesatorului online, in conditii de maxima securitate garantata de procesatorul de plati si de platforma 3Dsecure in care magazinul online constamambient.ro este inregistrat. Nici o informatie legata de cardul Cumparatorului nu va fi stocata pe serverele Vanzatorului. Cumparatorul care plateste online trebuie să furnizeze procesatorului toate detaliile cerute in pagina de plata a procesatorului.
    ► Ramburs cu numerar
Ramburs numerar, prin intermediul curierului, pentru comenzi a caror valoare totala este mai mica de 3000 Ron. Exceptie fac produsele comandate special, in cazul carora este necesara achitarea integrala in avans.
    ► Plata prin transfer bancar se face prin ordin de plata cu urmatoarele date
      Beneficiar: S.C. Constam Ambient S.R.L.
     Sediul social: Str. Aleea Sporturilor nr. 23, Buzau
     CIF: RO6597588
     Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J16/1100/2008 
     Cont IBAN: RO 55 WBAN 00109607 7119 RO01  
    Banca: Intesa Sanpaolo, suc. Buzau
Pentru aceasta modalitate de plata veti primi prin e-mail  factura proforma.
   ► Plata in rate fara dobanda
   Poti opta pentru achizitionarea produselor de pe site-ul constamambient.ro si in rate, fara dobanda.

Ai parte de rate fara dobanda prin cardurile de credit Card Avantaj, Star BT (Banca Transilvania), Bonus Card (Garanti Bank), Alpha Bank sau cele emise de BRD Finance.

- Card Avantaj – 2-6 rate fara dobanda

- Star BT - 2-6 rate fara dobanda

- BRD Finance - 2-6 rate fara dobanda

- Bonus Card (Garanti Bank) - 2-6 rate fara dobanda

- Alpha Bank - 2-6 rate fara dobanda

 

Cum cumpar produse de pe site?
    ► Telefonic: puteti comanda produsele prezente pe site sunand la numarul de telefon 0744 348 004
    ►  Prin e-mail: puteti comanda produsele prezente pe site prin email la adesa: sales@constamambient.ro
    ►  Online : NU este necesara creerea unui cont utilizator  pentru a comanda produsele de pe site dar existenta unuia  va ajuta pe viitor efectuarea comenzilor mai usor
    ► Pentru achizitionare, produsele dorite se adauga in cosul de cumparaturi, dupa care se plaseaza comanda.

Pentru finalizarea comenzii
    ► se acceseaza cosul de cumparaturi; aici se poate modifica cantitatea si prezenta produselor
    ► introduceti datele dvs. in sectiunea Informatii personale
    ►se introduce adresa de livrare
    ► se alege metoda de plata: numerar,  ordin de plata, card bancar, online.
    ► pentru plata cu card se va primi odata cu proforma un link spre procesatorul de plati Mobilpay unde se poate face plata securizat
    ► aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra
Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, prin butonul Doresc livrarea la alta adresa. Daca doriti facturarea pe firma apasati butonul "Doresc facturarea comenzii pe firma".
    ► dupa acceptarea sumei prezentate ca total si a termenilor si conditiilor se va plasa comanda.

Procesarea Comenzilor

    ► Dupa plasarea unei comenzi vei fi contactat telefonic pentru confirmare, comenzile neconfirmate telefonic nu vor fi procesate. Comenzile plasate pana la ora 16:00 vor fi procesate in aceeasi zi. Cele plasate dupa aceasta ora, vor fi procesate in a doua zi lucratoare.
    ► Durata de livrare a comenzilor poate fi intre 1 si 21 zile lucratoare.
    ► Durata comenzilor pentru unele produse ce nu sunt in stocuri apropiate poate creste pana la 30 zile.
    ► Pentru efectuarea platii se va pune la dispozitie o factura proforma.

 Produsele comercializate prin intermediul constamambient.ro sunt noi si beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor, si in momentul livrarii sunt insotite de Aviz de expeditie urmand ca ulterior dupa receptionarea produselor de catre client sa primesca pe e-mail Factura fiscala. In cazul bunurilor vandute si livrate de constamambient.ro, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre importatorii produselor cu centre de service pe teritoriul tarii. Garantiile pot fi transmise alaturi de produse in colet, fie in format electronic dupa livrarea bunurilor. In ambele variante, garantia este valabila incepand cu data livrarii. In cazul in care garantia nu v-a fost transmisa nici fizic, nici electronic, in 48 (patruzeci si opt) ore de la livrare, va rugam sa ne sesizati acest aspect fie pe e-mail la adresa sales@comstamambient.ro sau telefonic la numarul de telefon 0744 348 004. In cazul certificatelor de garantie, emise de producator sau importator, Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Anumite produse sunt livrate de catre producator fara ambalaj, paletizata si infoliata.

    ► Pentru a putea beneficia de acordarea garantiei, clientul are obligatia ca in momentul in care receptioneaza coletele de la curier sa desfaca coletele si sa verifice integritatea produselor
    ► In cazul in care se constata deficiente ale produselor, produse livrate eronat, clientul va consemna pe documentul curierului deficientele constatate
    ► Prin semnarea documentului de livrare a curierului fara obiectii se intelege acceptarea produselor si orice obiectiune ulterioara din partea clientului privind garantia nu mai este posibila
    ► In cazul in care clientul nu verifica produsele sau nu se consemneaza nicio obiectiune, semnatura de primire pe documentul curierului  de catre client implica acceptarea marfii si confirmarea verificarii integritatii acesteia de catre client
   ► Toate produsele transportate sunt garantate pana la adresa solicitata iar transportul este asigurat pana la intrarea in curte sau bloc daca spatiul permite accesul cu auto a curierului
   ► Factura fiscala se transmite exclusiv online la adresa de e-mail folosita la plasarea comenzii, la data livrarii produselor
   ► Indiferent de modul de transmitere a comenzii (site, prin e-mail, telefonic, sau alta metoda) acceptarea acestei comenzi, implicit incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale aferente comenzii sau a primirii acesteia in momentul livrarii de catre curier. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii telefonic sau prin e-mail, discutiile telefonice, sau prin orice alte metode, cu reprezentant constamambient.ro  sau cu companiile furnizoare de servicii, nu constituie acceptari ferme ale comenzii, si nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Cum livram
   ► Livrarea produselor se realizeaza prin flota Constam Ambient, pe raza limitrofa municipiului Buzau sau prin servicii de curierat, pana la domiciliul cumparatorului in orice localitate de pe teritoriul Romaniei cu exceptia drumurilor care nu permit accesul masinilor de mare tonaj, a celor forestiere si impracticabile sau a drumurilor care pot pune in pericol atat angajatii cat si vehiculul care transporta Comanda
   ► In cazul in care localitatea cumparatorului nu se afla in raza de acoperire a curierului, acesta va fi contactat in vederea stabilirii costurilor de livrare pana la destinatie. In cazurile in care destinatia este in afara ariei de acoperire, firma de curierat percepe taxa de 1 leu/km suplimentar
   ► In functie de ce produse comandati, pot exista situatii in care acestea vor ajunge la dumneavoastra prin mai multe livrari 
   ► Dupa lansarea unei comenzi, consilierii nostri de vanzari va vor contacta telefonic pentru a confirma ca veti fi disponibil la adresa de livrare. Produsele comandate vor fi date catre livrare doar ulterior acestei confirmari
   ► Toate produsele transportate sunt garantate pana la adresa solicitata iar transportul este asigurat pana la intrarea in curte sau bloc daca spatiul permite accesul cu auto al curierului. De la punctele de sosire specificate mai sus, datorita volumului si greutatii produselor, curierul va supraveghea doar descarcarea produselor din masina, in atributiile sale neintrand descarcarea si manipularea acestora
   ► Rugam insistent a se verifica produsele primite in prezenta curierului, moment in care produsul deteriorat in timpul transportului, poate fi refuzat. Orice reclamatie ulterioara, nu va fi luata in consieratie decat daca produsul prezinta defect de fabricatie
   ► Va rugam sa va asigurati ca aveti personalul necesar pentru preluarea si transportul produselor de la masina de livrare pana la locuinta. Livrarea produselor aflate in stoc se face in termen de 1-3 zile lucratoare, iar in ceea ce priveste produsele comandate special, livrarea se va confirma telefonic
   ► In functie de valoarea si greutatea produselor comandate, costul transportului va fi comunicat de catre consilierii nostri de vanzari
   ► Programul de livrari, atat cu flota proprie cat si prin serviciul de curierat este de Luni pana Vineri in intervalul 10.00 – 18.00 iar Sambata in intervalul 10.00 – 13.00
   ► Termenul de livrare estimat al unui produs, depinde in mod esential de disponibilitatea fizica a acestuia dupa cum urmeaza:
   ►  Produsele cu status “in stoc’’  se afla in stocul depozitului propriu sau in stocul furnizorului si in proportie de 90% pot fi livrate in intervalul de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea platii. Totusi pentru a elimina orice situatie neplacuta, termenul de livrare final va fi confirmat de catre consilierii de vanzari.
   ► Produsele cu status ,,pe comanda,, nu se afla in stocul depozitului propriu si nici in stocul intern al furnizorilor nostri. Produsele vor fi importate de la furnizorii externi, de regula, pe Comanda speciala. Acest proces dureaza in medie 15 -21 zile dar acest termen se poate modifica deoarece depinde de multi factori externi pe care nu ii putem controla ( tipul produsului, orarul de fabricatie al producatorului,transportatorul extern, vama, etc. ). Asadar, termenul de livrare va fi confirmat de catre consilierii nostri de vanzari la plasarea comenzii si actualizat in masura in care primim noi informatii de la producator.