GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

Aceasta Politica se aplica site-ului nostru web („Site”) in legatura cu datele personale pe care le colectam de la utilizatorii care acceseaza Site-ul  web (“Datele personale”). 
Aceasta Politica va ofera informati importante cu privire la practicile noastre de colectare si prelucrare a Datelor personale prin intermediul Site-ului, scopul in care va prelucram Datele personale, destinatarii si perioada de stocare a acestor date si nu in ultimul rand, drepturile de care beneficiati dumneavoastra.
Pe toata perioada in care vom prelucra Datele dumenavoastra personale, vom respecta confidentialitatea si securitatea acestora si le vom gestiona in conformitate cu legislatia aplicabila protectiei datelor personale.
Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre Constam Ambient SRL numai in masura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).

Termeni in intelesul Regulamentului General (UE) 2016/679:
    date cu caracter personal  inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoană fizica identificabila este o persoană care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;
    prelucrare inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;
    restrictionarea prelucrarii inseamna marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;
    operator inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern;
    persoana imputernicita inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului;
 „parte terță” inseamna o persoana fizica sau juridica, autoritate publica, agentie sau organism altul decat persoana vizata, operatorul, persoana imputernicita de operator si persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei imputernicite de operator, sunt autorizate sa prelucreze date cu caracter personal;
    consimtamant al persoanei vizate inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.
Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor privind situatia contului lor de pe www.constamambient.ro, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, servicii administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Colectam date care pot identifica exact o persoana, absolut necesare pentru plasarea unei comenzi si derularea contractului (confirmarea comenzii, facturare, livrare, garantii si service). Aceste date sunt: numele, prenumele, adresa de email, telefonul si adresele si datele de facturare / livrare. Aceste date vor fi completate de vizitatorul care doreste sa deschida un cont si / sau sa plaseze o comanda. Colectam date anonime, transmise de browserul cu care fiecare vizitator navigheaza pe constamambient.ro. Aceste date personale anonime se colecteaza prin fisierele de tip "cookies", pe care orice site vizitat le plaseaza in browserul vizitatorului. Prin aceste date Constam Ambient SRL  nu poate identifica exact persoana, dar ii sunt necesare pentru analiza si publicitate. Datele colectate prin aceste cookies sunt: adresa IP, locatia, device-ul si browser-ul de pe care se face navigarea pe site, data si ora utilizarii site-ului. Colectăm și utilizăm date cu caracter personal în măsura permisă prin lege sau dacă am primit consimțământul vizitatorului sau clientului nostru. Colectam date personale pentru analiza navigarii pe site, identificarea punctelor neclare si imbunatatirea experientei vizitatorilor constamambient.ro. In baza acestei analize, vom face modificari pe site, vom imbunatati portofoliul, vom imbunatati targhetarea ofertelor, vom face tot posibilul ca vizitatorii sa beneficieze de cea mai buna experienta pe site-ul www.constamambient.ro. O parte din indicatorii monitorizati sunt analiza ratei de abandon cos, analiza paginilor de pe care cei mai multi vizitatori parasesc site-ul, analiza paginilor cele mai vizitate, conversia online. Colectam date personale in scopuri de marketing, trimiterea informarilor despre noile lansari, promotii speciale, vouchere personalizate pentru clientii fideli, advertising.
Prin citirea prezentei Politici de protectia datelor cu caracter personal ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de GDPR, respectiv:
    dreptul la transparenta informațiilor, a comunicarilor si a modalitatilor de exercitare a drepturilor dvs.;
    dreptul la informare si acces la datele dvs. cu caracter personal, - dreptul la rectificare si dreptul la stergerea datelor;
    dreptul la restrictionarea prelucrarii;
    dreptul la portabilitatea datelor;
    dreptul la opozitie;
    dreptul de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat;
    dreptul de a va adresa Autoritatii de Supraveghere (ANSPDCP) in caz de incalcare a drepturilor dvs. garantate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal.

Pentru exercitarea drepturilor mai sus mentionate sau pentru orice intrebare legata de modul in care datele dumneavoastra sunt utilizate ori daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Constam Ambient SRL , Aleea Sporturilor nr 23, Buzau, Romania, in atentia responsabilului cu protectia datelor – sau la adresa de email: sales@constamambient.ro.

In cerere, va rugam sa mentionati daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (postala sau e-mail) sau printr-un serviciu de curierat care sa asigure ca veti primi personal informatiile. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dumneavoastră. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei pentru orice incalcare a drepturilor dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate si stocate doar in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre, inclusiv pentru a preintampina incarcarea securitatii sistemelor, si pentru respectarea legii si a termenilor nostri contractuali. In acest sens, CONSTAM AMBIENT SRL va stoca datele dvs. in conformitate cu Politica de Retentie a Datelor care reglementeaza termene-limita prestabilite si bine documentate pentru diferite categorii de date cu caracter personal, in functie de specificul operatiunilor pentru care sunt necesare.
Mai mult, Constam Ambient SRL  se asigura ca datele cu caracter personal sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar pentru scopurile in care sunt prelucrate si de asemenea, se asigura ca perioada pentru care datele cu caracter personal sunt stocate este limitata, iar la implinirea termenelor limita, datele personale nu vor mai fi prelucrate in aceste scopuri.

       Cat timp se pastreaza datele personale:
    Datele personale ale clientilor constamambient.ro se pastreaza in sistemele noastre atat timp cat clientul interactioneaza cu noi si isi doreste pastrarea contului. In cazul in care un client cere stergerea datelor personale, propagarea cererii in sisteme se face in maxim 30 zile.
Daca, insa, datele respective sau o parte din ele au fost folosite in scopuri pentru care legislatia in vigoare cere pastrarea lor un anumit interval de timp, datele cerute de lege vor fi pastrate conform temeiului legal si sterse dupa incheierea perioadei legale (de exemplu datele folosite pentru facturare, unde exista obligatia legala de a fi pastrate 10 ani conform Ordinului Ministerului Finantelor publice 2634/2015, Anexa 1, C. pct.38). Accesul la aceste date va fi permis numai operatorilor care au dreptul de a prelucra datele respective, conform legislatiei in vigoare.
    In cazul in care un abonat nu mai doreste primirea informarilor despre promotiile Constamambient, se poate dezabona din linkul "unsubscribe" existent in subsolul fiecarui newsletter. Propagarea dezabonarii in sisteme poate dura maxim 24 de ore.
    Datele personale culese pe baza cookie-urilor sunt procesate pe durata consimtamantului vizitatorului, asa cum a fost setat in browserul pe care acesta il utilizeaza.

Constam Ambient SRL   poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de curierat, servicii de bancare, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, imputerniciti ai CONSTAM AMBIENT SRL ce actioneaza in limitele si scopurile stabilite de CONSTAM AMBIENT SRL, conform conditiilor din prezenta Politica.

IMPORTANT: Plata cu cardul: Constam Ambient SRL  NU ARE ACCES la datele cardului cu care se face plata unei comenzi online. In momentul in care clientul alege plata cu cardul si finalizeaza comanda, este redirectionat, printr-o conexiune securizata, direct pe site-ul bancii prin care se face prelucrarea cardului respectiv.
 

Livrare gratuita
Livrare gratuita

La comenzile de peste 399 lei  

Retur produse
Retur produse

14 zile de la achizitie

Cumparaturi sigure
Cumparaturi sigure

Plati securizate prin MobilPay

Suport online
Suport online

Prin chat sau pe e-mail