GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Returneaza produse

Suna-ne
Program de lucru

Constam Ambient Magazin Online

Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Comenzi online: Non stop

Constam Ambient Showroom

Luni-Vineri: 08:00 - 18:00
Sambata: 08:00 - 14:00

Am citit si sunt de acord cu pagina Pagina termeni si conditii a site-ului
Am citit si sunt de acord cu pagina Politica prelucrarii datelor cu caracter personal a site-ului
Am citit si sunt de acord cu pagina Politica retur produse a site-ului

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Retur produse

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii si confera consumatorului (persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii) dreptul de retur al produselor achizitionate de pe website-ul nostru.

Consumatorul informeaza constamambient.ro despre decizia de retragere din contract in scris, la adresa de e-mail sales@constamambient.ro, si prin completarea Formularului de retur. Pentru mai multe informatii cu privire la completarea acestuia, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0744 348 004. Produsele trimise spre returnare fara notificarea prealabila nu vor fi acceptate!
Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor, pentru a anunta retragerea din contract.

Returnarea produselor se poate face inclusiv in urmatoarele situatii:
   ►  Ati primit alt produs / alte produse: in cazul in care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru ca produsul sa fie returnat si inlocuit cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de catre Constam Ambient
   ►  Marfa livrata prezinta deteriorari vizibile: in cazul in care marfa primita prezinta deteriorari vizibile, aveti dreptul sa refuzati produsul, chiar la momentul receptiei, prin mentionarea acestui lucru pe documentul de transport. In acest caz, va rugam sa ne anuntati imediat pentru a putea proceda la trimiterea unui alt produs (acelasi tip cu cel comandat), caz in care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesarii unei comenzi. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de catre Constam Ambient. Va rugam sa verificati integritatea coletului la livrare! Coletele care au fost receptionate de client sub semnatura, nu se pot schimba sau returna in cazul in care sunt deteriorate. Reclamatiile ulterioare cu privire la deteriorarea produsului vor fi considerate culpa consumatorului.  
   ►  Fara a aduce atingere celor de mai sus, dreptul de retur trebuie exercitat de catre consumator in termen de 14 zile de la momentul la care consumatorul a intrat in posesia fizica a produselor, fara ca acesta sa fie nevoit sa justifice decizia sa.
Dreptul la retur se poate aplica doar pentru produsele achizitionate de pe website-ul ConstamAmbient.ro.  Produsul returnat trebuie sa fie, pe cat posibil, in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare (costurile aferente serviciului de curierat) vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur. 
Costurile de returnare pot sa difere fata de taxa achitata initial, in functie de curierul ales de catre cumparator, de modul de ambalare al produsului, de greutate si distanta. Taxa achitata initial de catre client este o taxa fixa, stabilita de catre SC CONSTAM AMBIENT SRL. 
Daca marfa comandata este returnata si prezinta urmatoarele defecte:
     •    zgariata, murdara, taiata, crapata sau cu urme de lovituri;
     •    urme de lichid;
     •    lipsuri cantitative;
Ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Clientul nu poate denunta unilateral contractul (nu isi poate exercita dreptul la retragere) in cazurile prevazute in art. 16 din ordonanta de urgenta 34/2014.
     •    produse la metru, taiate, decupate 
     •    vopsea mixata colorata 
     •    produse  prelucrate (debitate, cantuite)
     •    produse deteriorate si neacoperite de garantie 
     •    produse pe comanda speciala.

In aceste cazuri, Constam Ambient isi rezerva dreptul de a refuza returul si, in cazul in care produsul a fost deja trimis, de a re-expedia produsul inapoi consumatorului, pe cheltuiala consumatorului.
Cererile de returnare vor fi solutionate intr-un termen de 14 de zile de la data comunicarii catre Constam Ambient, la adresa de e-mail sales@constamambient.ro. Returul il puteti face prin curier la adresa indicata telefonic de catre consilierul de vanzari, in urma completarii formularului de retur. Va rugam sa consultati consilierul de vanzari pentru a alege metoda potrivita de transport si pentru a va oferi toate detaliile legate de completarea formularului de retur. Dupa returnarea produselor si recepționarea lor, se initiaza transferul bancar catre contul indicat de client in formularul de retur sau, in situația platii comenzii cu cardul, catre contul de card folosit initial de catre client. In cazul in care comanda a fost livrata cu transportul propriu Constam Ambient, cu plata ramburs, exista si posibilitatea de a primi returnarea in numerar a contravalorii produselor. 

NU se accepta pentru returnare produsele care fac obiectul Art. 16 din OU 34/2014 (de exemplu: capace wc, perii wc si alte articole ce nu pot fi returnate din motive de igiena), precum si articolele speciale comandate furnizorului.
NU se accepta pentru returnare produsele importate prin comanda la fabrica producatoare conform specificatiilor clientului, exceptand situatia in care este prezent defect de fabricatie.
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, sau daca cumparatorul a expediat produsul fara furnizarea tuturor informatiilor necesare pentru a plati rambursul, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.